Arbëri

Nderohen me mirënjohje mjekët në pension që kontribuuan në luftën kundër Covid-19

Nderohen me mirënjohje mjekët në pension që kontribuuan në luftën kundër Covid-19
Foto: EO
 

Oda e Mjekëve të Kosovës ka ndarë mirënjohje për mjekët në pension dhe për institucionet shëndetësore që kanë kontribuar në luftën kundër Covid-19, raporton Ekonomia Online.

Kryetari i Odës Mjekësve të Kosovës, Pleurat Sejdiu tha se nuk kanë mundur të ndajnë askënd andaj kanë vendosur që mirënjohje tu japin përfaqësueseve të klinikave.