Arbëri

Aktakuzë ndaj Reçicës, ndau jashtëligjshëm shtesa në paga për disa zyrtarë të MI-së

Aktakuzë ndaj Reçicës, ndau jashtëligjshëm shtesa në paga për disa zyrtarë të MI-së
Betim Reçica
 

Të paligjshme po i konsideron Prokuroria Speciale shtesat financiare për një numër të madh zyrtarësh të Ministrisë së Infrastrukturës.

Në aktakuzën e ngritur javën e kaluar nga ky institucion kundër ish-sekretarit Betim Reçica dhe tre zyrtarëve të tjerë përmenden edhe pagesat shtesë për zyrtarët. Për këtë çështje Prokuroria Speciale e ngarkon vetëm Reçicën.