Arbëri

Prokuroria thotë se po heton çdo rast që ka të bëjë me procesin zgjedhor, s’jep detaje

 

Koordinatorja Nacionale për Zgjedhje, Laura Pula, ka njoftuar të mërkurën se Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës dhe prokuroritë themelore janë duke hetuar të gjitha rastet që kanë të bëjnë me procesin zgjedhor të 14 shkurtit.

Duke mos dhënë detaje se për çfarë raste bëhet fjalë, në një njoftim për media, është thënë se “informatat që kemi në dispozicion aktualisht nuk mund t’i ndajmë me publikun ngase mund të dëmtohen hetimet”.