Arbëri

KMDLNj: Të hetohet nëse djegia e veturës së Bajqinovcit ishte e qëllimshme

KMDLNj: Të hetohet nëse djegia e veturës së Bajqinovcit ishte e qëllimshme
 

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut ka kërkuar hetime për djegien e veturës së kandidatit për deputet nga Lëvizja Vetëvendosje, Mefail Bajqinovci.

Ai ka thënë se duhet të vërtetohen shkaqet në mënyrë që të hiqen spekulimet e mundshme, në të kundërtën të sigurohen provat për zjarrvënie të qëllimshme.