Arbëri

Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet e 14 shkurtit, rrezikon demokracinë në vend

Ndikimi i Listës Serbe në zgjedhjet e 14 shkurtit, rrezikon demokracinë në vend
 

(Kosovapress) Dyshimet se Lista Serbe e rriti iniciativën e Adriana Hoxhiqit po shihen të rrezikshme për demokracinë e vendit dhe në kundërshtim me Kushtetutën.

Njohësit e çështjeve juridike thonë se është e rrezikshme për demokracinë nëse ndodh që Lista Serbe, e dirigjuar nga Beogradi, të ketë ndikim te deputetët e pakicave jo serbe.