Arbëri

“Bukën e sotit, mos e le për nesër”

Artikull i sponsorizuar
 

Me moton “Bukën e sotit, mos e le për nesër” edhe këtë vit Buka Bakery vjen me kampanjën e Ditëve të Bukës, ku çdo ditë nga 15 - 28 shkurt do t’i gjeni në ofertë llojet e bukëve më të shijshme dhe më të shëndetshme të Buka Bakery.

Bukët e dobishme, në ditët e zakonshme është qëllimi që Buka Bakery mbështetet që të arrijë për çdo konsumtorë.