Arbëri

Vlerësimi i pakove nga diaspora: Aprovohen 8.212, refuzohen 3.435

Vlerësimi i pakove nga diaspora: Aprovohen 8.212, refuzohen 3.435
Foto: Driton Paçarada/KOHA
 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se nga 43.500 pako të ardhura me postë, 11.653 i janë nënshtruar procesit të vlerësimit. Sipas KQZ-së, nga to, 8.212 fletëvotime janë aprovuar ndërsa 3.435 janë refuzuar.

“Shërbimi Votues i KQZ-së është duke vijuar me procesin e vlerësimit për 43.500 pako të supozuara me fletëvotime dhe selektimin e tyre që i kemi pranuar gjatë periudhës së votimit përmes postës. Ky proces i verifikimit do të na ndihmojë të marrim përgjigje se sa është numri i saktë nga jashtë vendit”, ka thënë Elezi.