Arbëri

Rritja ekonomike ndër vite nuk garanton punësim dhe zhvillim të qëndrueshëm

13-vjetori i shtetësisë e ka gjetur Kosovën me një ekonomi “përtokë”. Rënia ekonomike e ndikuar nga pandemia arriti në mbi 7 për qind, duke bërë që vendi të kthehet në pikën zero.

 

13-vjetori i shtetësisë e ka gjetur Kosovën me një ekonomi “përtokë”. Rënia ekonomike e ndikuar nga pandemia arriti në mbi 7 për qind, duke bërë që vendi të kthehet në pikën zero.

Rritja e paqëndrueshme ekonomike, papunësia, mungesa e investimeve të huaja direkte dhe problemet me funksionim të ligjit e jostabiliteti politik, janë problemet që e kanë përcjellë ekonominë ndër vite.