Arbëri

13 Vite Pavarësi. 13 Vite Bashkë në një rrjet!

Artikull i sponsorizuar
 

Kujtesa me oferta të reja për Ditën e Pavarësisë! Me rastin e 13-të vjetorit të Pavarësisë Kujtesa sjell ofertën “Pavarësia”. Ky lansim i ofertave më të reja nga Kujtesa dëshmon përshkushtimin tonë ndaj besnikërisë së treguar ndaj konsumatorëve.

Pako 11.99 € Pavarësia - paguaj muaj për muaj 12 Muaj dhe FITO 3 Muaj Falas në fund, 15 Muaj Shërbim me Kujtesen . Andaj oferta e re përfshinë 1 Resiver me të gjithë platformën televizive të Kujtesa ku përfshihen edhe Ligat ekskluzive të Sportit, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Super Liga Turke dhe Super Liga e Basketbollit të Kosovës dhe Internet deri në 250 Mbps së bashku me Wireless Modem.