Arbëri

MSH-ja vazhdon me kategorizim të komunave, katër në zonën e kuqe

MSH-ja vazhdon me kategorizim të komunave, katër në zonën e kuqe
 

Katër komuna janë në zonën e kuqe në rangimin e ri të komunave që ka bërë Ministria e Shëndetësisë të premten, varësisht nga numri i rasteve me COVID-19 në 100 mijë banorë për shtatë ditë.

Në zonën e komunave me rrezik të lartë janë katër komuna: Prishtina, Fushë-Kosova, Obiliqi dhe Zveçani. Në këto komuna janë regjistruar mbi 150 persona të infektuar në 100 mijë banorë brenda një jave. Kjo njihet edhe si zona e kuqe.