Arbëri

Rreth një milion euro kontrata të negociuara, dyshime se nuk po shqyrtohen ofertat e lira

Rreth një milion euro është vlera e kontratave të nënshkruara mes Komisionit Qendror Zgjedhor dhe operatorëve ekonomikë në periudhën brenda janarit dhe shkurtit, për llogari të zgjedhjeve të 14 shkurtit.

 

Rreth një milion euro është vlera e kontratave të nënshkruara mes Komisionit Qendror Zgjedhor dhe operatorëve ekonomikë në periudhën brenda janarit dhe shkurtit, për llogari të zgjedhjeve të 14 shkurtit.

Të gjitha kontratat janë dhënë në procedurë e negociuar pa publikim të njoftimit të kontratës, gjë e cila ka ngritur dyshime tek disa kompani se janë përzgjedhur firma të caktuara për negocim duke i anashkaluar ofertat më të lira.