Arbëri

Reagon KQZ-ja: Ne nuk organizojmë sondazhe në rrjete sociale

Reagon KQZ-ja: Ne nuk organizojmë sondazhe në rrjete sociale
 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka reaguar lidhur me disa sondazhe që po qarkullojnë në rrjete sociale dhe në të cilat thuhet se po organizohen nga ky institucion.

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi tha për KOHËN se KQZ-ja asnjëherë nuk ka organizuar sondazhe dhe as nuk organizon.