Arbëri

QKRMT bën thirrje që të dënohet dhuna policore ndaj 18-vjeçarit

QKRMT bën thirrje që të dënohet dhuna policore ndaj 18-vjeçarit
 

QKRMT përmes një komunikate për media, ka shprehur shqetësimin për faktin se edhe në të kaluarën është raportuar për përdorim të forcës apo keqtrajtim fizik të të arrestuarve dhe ndaluarve nga ana e Policisë së Kosovës dhe organet përgjegjëse nuk kanë ndërmarrë veprimet e nevojshme për të hetuar dhe zbardhur këto raste.

Ndërkaq sipas tyre, raportimet e QKRMT-së për këto raste janë shoqëruar edhe me evidenca mjekësore për lëndime trupore të të arrestuarve.