Arbëri

Infektologu në Shqipëri preket me COVID-19 dy javë pasi mori dozën e parë të vaksinës

Infektologu në Shqipëri preket me COVID-19 dy javë pasi mori dozën e parë të vaksinës
 

Shqipëria ka siguruar 950 doza të vaksinës anti-COVID nga një shtet anëtar i BE-së dhe ato u janë dhënë disa prej mjekëve e infermierëve në spitalet COVID në Tiranë.

Ndër ta, është edhe një prej infektologëve kryesor në Shqipëri, Pëllumb Pipero. Dhe, ai ka rezultuar pozitiv në COVID-19 dy javë pasi ka marrë dozën e parë të vaksinës “Pfizer”.