Arbëri

Hoxhaj para studentëve të Juridikut akuzon VV-në se synon ta përmbysë sistemin juridik

 

Edhe një herë, Partia Demokratike e Kosovës ka thënë se qytetarët e Kosovës në zgjedhjet e 2021-s kanë përballë vetëm dy koncepte: “Atë të PDK-së që respekton institucionet e pavarura të Kosovës dhe atë të PDK-së që i linçon”.

Në një takim me studentë të Fakultetit Juridik, Enver Hoxhaj, kandidat i PDK-së për kryeministër dhe kandidati për deputet Abelard Tahiri kanë prezantuar planin e PDK-së për sigurinë dhe drejtësinë, në rast se marrin pushtetin.