Arbëri

Tri propozimet e SHBA-së për zgjidhjen e problemit Kosovë – Serbi, sipas mediave serbe

Tri propozimet e SHBA-së për zgjidhjen e problemit Kosovë – Serbi, sipas mediave serbe
Foto: AP
 

Në Washington është prezantuar një dokument i ri, që përfshin tri zgjidhje të mundshme për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Mediat serbe shkruajnë të mërkurën, se janë tri propozime mbi tavolinë, prapa së cilave, sipas tyre qëndron njeriu i afërt i ish-presidentit të SHBA-së, Barack Obama.