Arbëri

Kosnett: Marrëveshja e Washingtonit mbetet në fuqi deri në një ndryshim të mundshëm

Kosnett: Marrëveshja e Washingtonit mbetet në fuqi deri në një ndryshim të mundshëm
Foto: Reuters
 

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Philip Kosnett, ka folur për marrëveshjen e Washingtonit ndërmjet Kosovës dhe Serbisë për normalizim ekonomik.

Ai në një intervistë për transmetuesin publik, konsideron se marrëveshja e 4 shtatorit mbetet në fuqi derisa të ketë ndonjë ndryshim të mundshëm në të ardhmen.