Arbëri

Kërcënime me greva, shkaku i shtesave të Qeverisë për disa sektorë

Afro 10 milionë euro është shuma që Qeveria në detyrë i ka ndarë si shtesa për punonjësit shëndetësorë, si dhe ata të policisë që po shërbejnë gjatë pandemisë. E, partitë politike, ende pa filluar zyrtarisht fushata për zgjedhjet e 14 shkurtit, po japin premtime për mbështetje financiare ndaj kategorive të ndryshme.

 

Afro 10 milionë euro është shuma që Qeveria në detyrë i ka ndarë si shtesa për punonjësit shëndetësorë, si dhe ata të policisë që po shërbejnë gjatë pandemisë. E, partitë politike, ende pa filluar zyrtarisht fushata për zgjedhjet e 14 shkurtit, po japin premtime për mbështetje financiare ndaj kategorive të ndryshme.

Por shoqëria civile kërkon nga qytetarët që të mos u besojnë shumë këtyre zotimeve, pasi vlerësohet se ato pritet të kenë efekt vetëm elektoral.
Mexhide Demolli – Nimani, drejtoreshë e lëvizjes “FOL” thotë se asnjë parti politike nuk duhet ta konsiderojë buxhetin e shtetit si pronë të sajën.