Arbëri

Hoti propozon financim të rregullt të shoqatave të cilat ofrojnë shërbime publike

Hoti propozon financim të rregullt të shoqatave të cilat ofrojnë shërbime publike
 

Kryeministri në detyrë i Avdullah Hoti njofton se ka pritur sot në takim përfaqësuesit e shoqatave “HANDIKOS”, “Down Syndrome Kosova”, SOS Fshatrave të Kosovës, si dhe përfaqësuesit e strehimoreve të Kosovës.

Në këtë takim Hoti njoftohet se ka propozuar që të shqyrtohen të gjitha rrugët ligjore dhe me të gjitha shoqatat të cilat ofrojnë shërbime publike për grupe të caktuara, të hartohen marrëveshje kornizë tri vjeçare për financimin e tyre.