Arbëri

LDK prezanton planin qeverisës: 6 miliardë euro investime në 7 vjetët e ardhshme

LDK prezanton planin qeverisës: 6 miliardë euro investime në 7 vjetët e ardhshme
 

Prishtinë, 25 janar (KosovaPress) - Kandidati për kryeministër nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Avdullah Hoti, ka prezantuar programin qeverisës të Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Hoti ka thënë janë ndarë shtylla kryesore të programit, që janë sundimi i ligjit dhe integrimet euroatlantike, mirëqenia e qytetarëve, sundimi i ligjit, dhe çështje të tjera të ndërlidhura me interesin publik.