Arbëri

Sindikata e Sektorit Privat: Këso ndarje kanë ndodhur vetëm nën regjimin e Millosheviqit

Sindikata e Sektorit Privat: Këso ndarje kanë ndodhur vetëm nën regjimin e Millosheviqit
 

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës po konsideron që Qeveria në detyrë po vepron në mënyrë diskriminuese ndaj sektorëve që kanë nevojë për mbështetje financiare për shkak të situatës së krijuar nga pandemia COVID-19.

Pasi kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti arriti marrëveshje me Sindikatën e Bashkuara të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK), për t’u paguar shtesa mësimdhënësve, SPSPK po adreson kritika ndaj ekzekutivit duke theksuar se punëtorët e sektorit privat kanë qenë më të ekspozuar ndaj rrezikut nga Covid-19.