Arbëri

LDK-ja kërkon respektimin e vendimit të Kushtetueses për kandidatët

LDK-ja kërkon respektimin e vendimit të Kushtetueses për kandidatët
Foto: Ilustrim
 

Kandidatja për deputete nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Ardita Dushi, ka paraqitur tri kërkesa të partisë për subjektet politike dhe institucionet e drejtësisë.

Një nga kërkesat e LDK-së, është që të respektohet vendimi i Gjykatës Kushtetuese për të hequr nga lista kandidatët që kanë probleme me ligjin.