Arbëri

Të akuzuarve në Hagë u mundësohet votimi

Të akuzuarve në Hagë u mundësohet votimi
 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se ka pranuar aplikimet e ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, që gjenden në objektin e paraburgimit të Dhomave të Specializuara në Hagë, për të votuar në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi, Hysni Gucati, Rexhep Selimi, Nasim Haradinaj dhe Sali Mustafa do të shfrytëzojnë të drejtën e tyre për votë nga Haga.