Arbëri

Gjysmëvjetori i dytë nis sipas skenarit A në tri komuna të rajonit të Prishtinës

Gjysmëvjetori i dytë nis sipas skenarit A në tri komuna të rajonit të Prishtinës
Shkolla në Bardh të Madh
 

Nxënësit e tri komunave të rajonit të Prishtinës (Podujevë, Obiliq e Fushë-Kosovë) e kanë filluar gjysmëvjetorin e dytë me prezencë fizike në shkolla-sipas skenarit A. Zyrtarët e Arsimit thonë se gjithçka është zhvilluar sipas planit dhe se me kohë e kanë bërë furnizimin e shkollave me dezinfektues e mjete tjera higjienike.

Megjithatë, furnizimi me maska ka qenë problem, pasi jo të gjitha komunat kanë arritur të sigurojnë maska për nxënësit e personelin arsimor. Drejtori për Arsim në Komunën e Podujevës, Avni Fetahu, thotë se punëtorët teknikë kanë qenë të obliguar të bëjnë dezinfektimin e objekteve shkollore me pompat që ua kanë dhuruar më herët.