Arbëri

SBASHK-u kërkon takim me Hotin e Likajn, thotë se greva është paralajmërim për institucionet

SBASHK-u kërkon takim me Hotin e Likajn, thotë se greva është paralajmërim për institucionet
Foto: EO
 

Prishtinë, 18 janar (EkonomiaOnline) – Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBAShK) ende e sheh si opsion grevën, nëse nuk paguhen shtesat prej 100 eurove për mësimdhënësit.

Kreu i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj, për Ekonomia Online, ka thënë se grevat nuk janë kërcënim për institucionet, por vetëm paralajmërim për to që të përmbushin kërkesat e sindikatës.