Arbëri

Rukiqi: Këtë vit mund të ndryshojnë partitë, por jo gjendja ekonomike

Rukiqi: Këtë vit mund të ndryshojnë partitë, por jo gjendja ekonomike
 

(Ekonomia Online) - Kryetari i Odës Ekonomike në Kosovë, Berat Rukiqi, ka thënë se rritja ekonomike për vitin 2021 pritet të jetë vetëm 3.5 deri në 4 për qind, një ndër shkaqet për këtë është jostabiliteti politik në vend.

Tutje, Rukiqi tha se për këtë vit, prioritet është që të mbahet ekonomia e hapur dhe të mos rritet dëmi ekonomik.