Arbëri

Përfaqësimi i barabartë gjinor në listat për deputetë, mbetet vetëm dëshirë

Përfaqësimi i barabartë gjinor në listat për deputetë, mbetet vetëm dëshirë
 

Përfaqësimi i barabartë gjinor në listat e kandidatëve për deputetë nga partitë politike po mbetet në nivelin e dëshirës.

Kështu deklaron Instituti për Politika Sociale “Musine Kokolari”, në një komunikatë drejtuar mediave. Ky Institut shkruan se partië që kanë dorëzuar listat të shtunën në KQZ, janë kujdesur për të respektuar pragun minimal në Ligjin për Zgjedhje dhe jo Ligjin për Barazi Gjinore.