Arbëri

Gjermania ia dhuroi Shqipërisë 970 doza të vaksinës “Pfizer”

Gjermania ia dhuroi Shqipërisë 970 doza të vaksinës “Pfizer”

Vaksina anti-COVID, e cila po përdoret prej dy ditësh në Shqipëri, është dërguar më 11 janar 2021 nga Gjermania për në Shqipëri dhe është transportuar “dorazi” nga Aeroporti i Rinasit deri në Institutin e Shëndetit Publik(ISHP).

 

Vaksina anti-COVID, e cila po përdoret prej dy ditësh në Shqipëri, është dërguar më 11 janar 2021 nga Gjermania për në Shqipëri dhe është transportuar “dorazi” nga Aeroporti i Rinasit deri në Institutin e Shëndetit Publik(ISHP).

Një ditë më parë kryeministri Rama në konferencën me gazetarë, para fillimit të procesit të vaksinimit, e ka lënë mister vendin, i cili i ofroi Shqipërisë 970 dozat e para të vaksinës “Pfizer”.