Arbëri

Një kosovar në Gjermani bëhet baba i katërnjakëve

 

Valmir Bytyqi dhe Michaela Seidl janë bërë prindër të katërnjakëve në Spitalin Universitar të Augsburgut.

Leoni, Luisi, Aroni dhe Beni lindën pa terapi të fertilitetit ndërsa kjo ndodhi po cilësohet si shumë e rrallë. Gjendja e foshnjave thuhet se është e mirë ndërsa së shpejti pritet të dërgohen në shtëpi.