Arbëri

Gjashtë institucione do i verifikojnë kandidatët për deputetë

Gjashtë institucione do i verifikojnë kandidatët për deputetë
 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se verifikimi dhe certifikimi i kandidatëve për deputetë do bëhet përmes disa filtrave të caktuar, duke kaluar në një varg institucionesh.

Zëdhënësi Valmir Elezi ka thënë se KQZ-ja do bëjë verifikimin e kandidatëve nëse janë në përputhje me nenin e 29-t të Ligjit për Zgjedhjet e përgjithshme.