Arbëri

Kuvendi jep lejen që Ushtria e Kosovës të marrë pjesë në misione paqeruajtëse

Kuvendi jep lejen që Ushtria e Kosovës të marrë pjesë në misione paqeruajtëse
 

Kuvendi ka votuar pro dërgimit të kontingjentit të Forcës së Sigurisë së Kosovës jashtë vendit.

Me 92 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, deputetët kanë dhënë miratimin për dërgimin e pjesëtarëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës në misione paqeruajtëse, në kuadër të Forcës Kombëtare të shtetit të Iowas, SHBA.