Arbëri

Bulliqi: Komunën e Podujevës e kemi gjetur me shumë probleme financiare

Bulliqi: Komunën e Podujevës e kemi gjetur me shumë probleme financiare
Foto: KOHA
 

Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, ka deklaruar se qeverisja e kaluar ka lënë shumë suficit financiar dhe dëme ekonomike. Bulliqi ka deklaruar në Express të KTV-së se që nga 10 dhjetori kur zotime ishin të mbyllura, s’kishte mundësi të bëhej ndonjë investime momental me të hyrat e buxhetit.

“Kemi gjetur një buxhet prej katër milionë eurove suficit buxhetor dhe data 10 dhjetor ishin data kur zotimet ishin tashmë të mbyllura dhe nuk kishim mundësi të bënim ndonjë investim momental. Me menaxherët e projekteve kemi arritur ta zbresim suficitin në rreth 1.9 milionë euro ndërsa 2 milionët e tjerë nuk patëm mundësi t’i investojmë”, ka deklaruar Bulliqi.