Arbëri

Pronarëve të ullishteve në Ulqin u lejohet të futen në pronat e tyre pas 43 vjetësh ndalesë

Foto: Foto: Samir Adroviq \ Vijesti
 

Me ndërrimin e Qeverisë në Mal të Zi, është arritur te një drejtësi që shumë qytetarë të Ulqinit, shumica shqiptarë, e kanë pritur tash e 43 vjet.

Me vendim të Qeverisë së Malit të Zi, të firmosur nga politikani shqiptar, Dritan Abazoviq, që është zv.kryeministër, pronarëve të ullishteve në Valdanos, do t’u lejohet të futen dhe të punojnë pronat e tyre, shkruan të martën gazeta “Vijesti”.