Arbëri

IKSHPK-ja organizon testime për COVID-19 në sheshin “Zahir Pajaziti”

IKSHPK-ja organizon testime për COVID-19 në sheshin “Zahir Pajaziti”
Foto: KOHA
 

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar se do të organizojë testime plotësuese për COVID-19 në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë.

Sipas njoftimit, testimi do të bëhet më 29 dhe 30 dhjetor nga ora 9:30 deri në orën 13:00.