Arbëri

Ende pa vaksinë, MSH-ja fillon procedurat për ndërtimin edhe të një spitali për COVID

Ende pa vaksinë, MSH-ja fillon procedurat për ndërtimin edhe të një spitali për COVID
 

Në kohën kur shtetet e rajonit dhe ato të botës kanë filluar ta vaksinojnë popullatën e tyre kundër COVID-19, Ministria e Shëndetësisë planifikon të ndërtojë edhe një spital për trajtimin e personave pozitivë me këtë virus.

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka thënë se në planifikimet buxhetore parashihet të bëhet adaptimi i objektit të papërfunduar i Klinikës Emergjente të QKUK-së për trajtimin e personave me COVID-19.