Arbëri

Jo të gjitha partitë i kanë emrat e kandidatëve për udhëheqës të institucioneve

 

Kandidatët e tyre për udhëheqësit e institucioneve ende nuk i kanë caktuar të gjitha partitë politike.

Ndonëse që nga vendimi i Kushtetueses janë deklaruar që janë të gatshëm për zgjedhjet dhe kanë kërkuar që ato të mbahen sa më shpejt.