Arbëri

Kërkohet nga institucionet të marrin masa për ndalimin e dhunës ndaj punëtorëve shëndetësorë

Kërkohet nga institucionet të marrin masa për ndalimin e dhunës ndaj punëtorëve shëndetësorë
 

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka dënuar dhunën e ushtruar ndaj punëtorëve shëndetësor në Shërbimin e Urgjencës në Prizren.

Përmes një komunikate për media, Federata thotë se dhuna ndaj punëtorëve shëndetësorë është e papranueshme dhe e patolerueshme, ndërkaq ka ftuar organet e rendit dhe të drejtësisë të veprojnë konform legjislacionit në fuqi që ndaj kryerësve të kësaj vepre të shqiptohet dënimi meritor.