Arbëri

Punësimet klienteliste konfirmohen edhe me dokumentet e brendshme të MPJD-së

Vazhdimësia e politikave me prirje klienteliste dhe me bazë nepotiste në Ministrinë e Punëve të Jashtme konfirmohet edhe me dokumentet e brendshme të këtij dikasteri, të cilat i ka siguruar KOHA

Parregullsitë me dhënien e gradave, mungesa e balancës mes të emëruarve politikë e diplomatëve të karrierës, si dhe sjelljet johumane ndaj disa diplomatëve evidentohen edhe në dokumentet e brendshme të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, të cilat ka arritur t’i sigurojë KOHA

 

Parregullsitë me dhënien e gradave, mungesa e balancës mes të emëruarve politikë e diplomatëve të karrierës, si dhe sjelljet johumane ndaj disa diplomatëve evidentohen edhe në dokumentet e brendshme të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, të cilat ka arritur t’i sigurojë KOHA

Prishtinë, 20 dhjetor - Vazhdimësia e politikave me prirje klienteliste dhe me bazë nepotiste në Ministrinë e Punëve të Jashtme, konfirmohet edhe me dokumentet e brendshme të këtij dikasteri, të cilat i ka siguruar KOHA.