Arbëri

Gashi i quan agresive reagimet e deputetëve të VV-së në sallën e Kuvendit

Foto: KOHA
 

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Arben Gashi, e ka quajtur sjellje agresive reagimin e deputetëve të LVV-së për moslejimin e futjes së zv.kryeministrit Driton Selmanaj në Kuvendin e Kosovës.

Gashi ka deklaruar se sjelljet e VV-së janë agresive dhe të paarsyeshme, duke thënë se veprimet e sotme kishin potencial dhune.