Arbëri

Veprime veç në letër në funksion të përmbushjes së Marrëveshjes së Washingtonit

Veprime veç në letër në funksion të përmbushjes së Marrëveshjes së Washingtonit

Miratimi i një plani për zbatimin e zotimeve të Washingtonit është veprimi i vetëm që ka ndërmarrë Qeveria Hoti, 100 ditë pas nënshkrimit të Marrëveshjes në Shtëpinë e Bardhë.

 

Miratimi i një plani për zbatimin e zotimeve të Washingtonit është veprimi i vetëm që ka ndërmarrë Qeveria Hoti, 100 ditë pas nënshkrimit të Marrëveshjes në Shtëpinë e Bardhë.

Në planin 16-pikësh të Qeverisë për normalizim ekonomik parashihen marrëveshje financiare për projekte infrastrukturore, veprime në funksion të fizibilitetit të Ujmanit, si dhe nxjerrja e një qarkoreje që kërkon tërheqjen e aplikimeve për anëtarësim në organizata ndërkombëtare.