Arbëri

Hoti pret nga Serbia të kërkojë falje për krimet e kryera në Kosovë

Foto: Facebook / Avdullah Hoti
 

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, pret që Serbia të kërkojë falje për krimet dhe gjenocidin e kryer në Kosovë.

Sot, në Ditën Ndërkombëtare të Përkujtimit të Viktimave të Gjenocidit, Hoti përmes Facebook-ut ka kujtuar të zhdukurit nga lufta në Kosovë.