Arbëri

Engel: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme

Engel: Pavarësia e Kosovës është e pakthyeshme
 

Udhëheqësi i Komitetit për Marrëdhënie me Jashtë në Dhomën e Përfaqësuesëve në SHBA, Eliot Engel, sërish ka thënë se Kosova është shtet i pavarur dhe se është një realitet i pakthyeshëm.

Në fjalimin e tij sot në Komitet, Engel, ka thënë se Serbia duhet ta pranojë këtë realitet dhe të ecë para. Pasi me tentimin për të bllokuar njohjen e Kosovës e bllokon veten.