Arbëri

Edicioni i veçantë i së dielës në “Koha Ditore” u kushtohet viktimave të abuzimit seksual

 

“Të miturit, viktima të abuzimit seksual” është kryetema e javës këtë të diel në KOHA DITORE. Në faqet kryesore mund të lexoni për rastet e shfrytëzimit dhe keqpërdorimit nga persona kryesisht të shtyrë në moshë, për rritjen e shifrave të këtyre rasteve gjatë këtij viti dhe për drejtësinë jofunksionale që nuk i dënon kryesit e këtyre veprave.

Në faqet e intervistës, hulumtuesja e “Rrjetit të Grave të Kosovës”, Adelina Berisha, flet për mungesën e mbështetjes institucionale për viktimat e dhunës seksuale.