Arbëri

MPJD: Ligji i ri për Shërbimin e Jashtëm zvogëlon kuotën e emërimeve politike

Foto: Koha
 

Ligji i ri për Shërbimin e Jashtëm do të zvogëlojë kuotën e emërimeve politike dhe do të ofrojë saktësi të dispozitave si dhe siguri juridike për diplomatët e karrierës, ka thënë të shtunën Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Kosovë, në një njoftim pas punëtorisë së grupit punues për rishikimin e këtij ligji.

Sipas njoftimit, në takimin e fundit u shqyrtuan komentet e fundit të draftligjit para se ai të dërgohet për konsultim dhe miratim në Qeveri.