Arbëri

Qytetarët nuk shpresojnë shumë në Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike

Qytetarët nuk shpresojnë shumë në Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike
Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Ligji për Rimëkëmbje Ekonomike, përveç disa ndihmesave që parasheh për bizneset, përfshinë edhe mundësinë për tërheqje të 10 për qind të trustit pensional.

Ky ligj është miratuar më në fund nga Kuvendi i Kosovës, gjatë seancës së djeshme, ku mori përkrahjen e 72 deputetëve. Jo të gjithë qytetarët po i gëzohen kësaj, meqë sipas tyre është e vonuar, dhe nuk do t’u ndihmojë sa duhet atyre.