Arbëri

Ish-komandanti i KFOR-it, Rissi dekorohet me Medaljen Presidenciale Ushtarake

Ish-komandanti i KFOR-it, Rissi dekorohet me Medaljen Presidenciale Ushtarake
 

U.d. e presidentes së Kosovës. Vjosa Osmani me propozimin e Ministrisë së Mbrojtjes, bazuar në Ligjin për Dhënien e Dekoratave, duke vlerësuar punën dhe angazhimin në ruajtjen e paqes dhe mbështetjen për komponentën e sigurisë, ia ka ndarë Medaljen Presidenciale Ushtarake, ish-komandantit të KFOR-it gjeneralmajor Michelle Risi, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Tutje thuhet se në emër të gjeneralmajor Risi, medaljen e ka pranuar komandanti i KFOR-it, gjeneralmajor Franco Federici.