Arbëri

IKSHPK-ja sërish me apel për respektim të masave: Pakujdesia na çon te shtimi i rasteve me fatalitet

IKSHPK-ja sërish me apel për respektim të masave: Pakujdesia na çon te shtimi i rasteve me fatalitet
 

Në ditën kur është shënuar rekord i vdekjeve nga COVID-19 në Kosovë brenda një dite, Instituti i Shëndetit Publik (IKSHPK) ka përsëritur apelin që të respektohen masat.

IKSHPK-ja ka thënë se pakujdesia dërgon shumë shpejt te mbingarkesa e institucioneve shëndetësore dhe shtimi i rasteve fatale.