Arbëri

MKRS-ja ua ndalon nëpunësve të saj të shprehin mendimet politike në rrjetet sociale

MKRS-ja ua ndalon nëpunësve të saj të shprehin mendimet politike në rrjetet sociale
 

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ua ka ndaluar zyrtarëve të saj të shprehin mendimet e tyre që lidhen me politikën në rrjetet sociale.

Përmes një qarkore, që të enjten e ka nisur sekretari i përgjithshëm i MKRS-së, Ibër Alaj, nëpunësve u është ndaluar shprehja e mendimit politik me arsyetimin se duhet të ruajtur “niveli, paanshmëria e nëpunësve civilë” dhe se kështu veprohet në të gjitha shtetet demokratike.