Arbëri

PZAP-ja nuk ka pranuar asnjë ankesë për zgjedhjet në Podujevë e Mitrovicë V.

 

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka thënë se nuk ka pranuar asnjë ankesë nga partitë politike në lidhje me zgjedhjet e jashtëzakonshme komunale në Podujevë e Mitrovicë të Veriut që u mbajtën të dielën.

Kryesuesi i Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, Shukri Sylejmani, për Kosovapress ka thënë se nuk është pranuar asnjë ankesë për zgjedhjet e jashtëzakonshme të së dielës.