Arbëri

Sot Dita Botërore e AIDS-it, në Kosovë deri tash 51 viktima të tij

Sot Dita Botërore e AIDS-it, në Kosovë deri tash 51 viktima të tij
 

Sot shënohet Dita Botërore e AIDS-it, ditë e cila kujtohet çdo 1 dhjetor që prej vitit 1988.

Kjo ditë sikurse në gjithë botën shënohet edhe në Kosovë e që gjatë kësaj dite, personelit dhe vendimmarrëseve shëndetësor. Liderëve të komunitetit, menaxherëve të programeve të HIV-it dhe partnerëve tjerë iu bëhet thirrje që me kontributin e tyre të përkrahin masat e parandalimit dhe kontrollit.